Servicii

A fost odată ca niciodată o mână de specialiști în branding, desenat și transpus povești cu suflet în online.

icons_for_behance_-_eliberaredesign_copy-11_copy

Identitate vizuală

Începem cu personajul pe care îl ajutăm să se cunoască, îi dăm o denumire și un outfit de drum lung. Numele și identitatea vizuală bine conturată își vor face astfel culoar prin galaxia brandurilor de pe piață.

Vezi Proiectele

icons for behance - eliberaredesign copy-13 copy

Website-uri

Încadrăm personajul principal în filele Google-ului şi îi dăm ocazia să între în competiţia online de partea binelui.

Vezi Proiectele

icons for behance - eliberaredesign copy-14 copy

Design Grafic

Campaniile tale caută soluții salvatoare? Echipa noastră sare în ajutorul personajului tău cu design, ilustrații proaspat desenate, cuvinte și idei în grafice captivante pentru print și online.

Vezi Proiectele

icons for behance - eliberaredesign copy-15 copy

Video-uri

Atunci când imaginile statice nu mai sunt îndeajuns, transpunem povestea in dimensiuni ale sunetului şi mişcării, animând punctele forte ale personajului si viziunea lui în cele mai frumoase trăiri.

Vezi Proiectele

icons for behance - eliberaredesign copy-12

Social Media

Misiunile de succes, aventurile și bucuriile, trăirile și îngrijorările eroului tău vor fi împărtășite relevant în rețelele sociale.

Vezi Proiectele

icons for behance - eliberaredesign copy-16 copy

Copywriting

Cititorul tău va fi absorbit de firul poveștii și se va identifica cu personajul atât pe parcursul proiectelor și aventurilor lui, dar va fi și părtaș la victoriile acestuia.

Vezi Proiectele

Ne place să credem că abilitățile noastre pentru design și dorința noastră de a face bine transcende relația anostă creată de cele mai multe ori între client și agenție. Preluăm proiectele cu sufletul și investim în ele până le vedem că ating ținta propusă.

Proiectele tale sunt personajul sus amintit.

Noi rămânem povestitorii, echipa la care poți apela cu încredere atunci când ai nevoie de strategie și materiale pentru campanii CSR, proiecte sociale, ONG-uri și clienți care doresc să sprijine o cauza socială în timp ce își construiesc afacerile de succes.

Scrie-ne și hai în vizită la castel